sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Miksi presidentti #SauliNiinistö #hallitus viivyttelevät? #Naton ex-pääsihteeri kehottaa Suomea ja Ruotsia liittymään #pikaisesti #Natoon: ”Kaikki ovet ja ikkunat ovat auki”

Differences between Ukraine victim of Russia vs Russian warcrime state


Miksi presidentti #SauliNiinistö #hallitus viivyttelevät? #Naton ex-pääsihteeri kehottaa Suomea ja Ruotsia liittymään #pikaisesti #Natoon: ”Kaikki ovet ja ikkunat ovat auki” 


--------


"Tanskan ex-pääministeri ja Naton entinen pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen sanoo, että Suomen ja Ruotsin kannattaisi liittyä sotilasliittoon nyt, kun Vladimir Putinin Venäjä on keskittynyt sodankäyntiin Ukrainassa.

Euroopan maat ovat tehneet muutoksia turvallisuuspolitiikassaan Venäjän hyökättyä Ukrainaan helmikuun lopussa. Tanskassa Rasmussenin mukaan maan puolustusbudjettia aiotaan nostaa kahteen prosenttiin maan bruttokansantuotteesta. Rasmussen ei usko, että Putin olisi tyytyväinen, vaikka hän saavuttaisikin tavoitteensa Ukrainassa. Seuraaviksi kohteiksi Rasmussen maalaa Moldovaa, Georgiaa ja Baltian maita."
--------------------------

Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y. / Miehitettyjen alueiden Liitto r.y.
Suur-Suomi r.y.

Miehittäjä-Ryssä helvettiin miehittämiltää alueilta Seppo Lehto 19.3.2022
Ajan Suunta päätoimittaja
https://Ajan-Suunta.blogspot.com


Suomi suomalaisille on hyvä toive. Kansakunnallisesti kestävää kehitystä yhteistyössä Naton kanssa ja miehittäjä-Ryssälle luu kurkkuun kaikissa hankkeissaan. 

Miehittäjä-Ryssän lipun poljentaa Ukrainassa 15.3.2022

Ryssän miehitysjoukot Ukrainassa 10.3.2022Slava Ukraine!
3.9.2001 aluepalautusmielenosoitus


11.12.1939 Suomi Ryssän hyökkäyksen jälkeen vetoamassa apua.

Imperialistinen saastainen rosvovaltio Ryssä on jatkanut vuosisadasta laajentumistaan naapurikansojen alueille samalla kansanmurhaten jopa samaa kieltä puhuvia kuten Novgorodin tuhonta ja tämän hetken tilanne Ukrainassa kertovat:Ryssän sotarikolliset vankeuteen!------------

----------
----------------------