torstai 2. heinäkuuta 2009

Suomi suomalaisille ei liene kohtuuton kansakunnallinen toive missään suhteessa. Neekereillä ja somaleilla riittää tilaa Afrikassa

Suomi suomalaisille ei liene kohtuuton kansakunnallinen toive missään suhteessa.

Neekereillä ja somaleilla riittää tilaa Afrikassa


Huomio: Neekeri-sanalla ratsastavat negatiivisesti yleistäen yleensä vain kansamme syyllistäjät kommaritaustaiset erilaiset demlatahot.

Kiistetään kaikenlainen rasismi sanoissa, joita myös viranomaiset käyttävät mm. yhdistysrekisterissä, paikannimistössä jne ( Lehtineekerit, Lahden urheiluneekerit, Neekerisaari, Neekerikylä, Negerby etc.) Vain suomalaiset voivat olla rasismin kohteena Suomessa sillä suomalaisia on vain yhden eurooppalaisen kaupungin verran joten olemme eurooppalaisessa mittakaavassa vain erittäin pieni vähemmistö EU:ssa.


Ihmeteltävää on että Ahvenanmaallla käytäntönä on syrjiä suomalaisia ja suomenkieltä vaikka kaikki naiset ovat järjestään mannersuomesta ja lasten äidinkielenä pitäisi olla suomenkieli. Olisi erittäin loogista että manner-Suomi ottaisi mallia ko. veroparatiisipesäkkeestä ja soveltaisi sitä vastaavasti muihin. Siis jos oltaisiin loogisia ja yhdenvertaisia oikeussubjekteja?

PS: Lapsuudessani sai kaupasta ostaa neekerinukkeja. Onko historiamme ja lapsuutemme nyt tahrittavana vain ja ainoastaan demlamafian vainoharhaisten tulkintojen takia?

Seppo Lehto Tampere
Muhammed pilakuvataiteilija ja satiirikko
Muhammed caricaturist
Suomi, Finnland, Finlande, Finland


Paluu blogin viimeisimpiin:

http://suomi-suomalaisille.blogspot.com/

------------------------------------------


Blogger-profiili

Profiilikuva>
Tamperelainen Seppo Lehto kansakunnan valistaja
Kysymyksiä asettava Seppo Lehto vapaussoturien tavoittein Suomi suomalaisille ja miehittettyjä alueitamme vaatien. Tutustu blogimme 21.1.2007 suomalaisiin kohdistuneiden vainojen päivänä esittelemään Lenin museon reliefin tuhontavideoon v:lta 1996. - Tule ja tutustuhttp://www.kavkaz.fi sivujen kautta tavoitteisiin: Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret takaisin inhalta, salakavalalta ja saastaiselta miehittäjä-Ryssältä! Pääministerimme kepuliketku Matti Vanhanen on tehty samasta ryssäläisestä taikinanjuuresta kuin lesbo- ja bi-presidenttimme Tarja Halonen. Yhteistä heille on kansallisvarallisuutemme vuotaminen aluemiehityksemme sallien miehittäjä-Ryssälle, sekä kehitysaputuhlauksena neekerivaltioiden korruptunoituiden hallintojen virkamiesluokan luksuselämän rahoittamiseen. Palaute: seppo_lehto(at)yahoo.com, kansanedustajasi(at)gmail.com + valtioneuvosto ;) Lue lisää 30.5.2008 tuomiosta uutisista ja ihmettele koska on sinun vuorosi Allekirjoita vetoomus Seppo Lehto vapaaksi oikeusmurhatuomiostaan: http://free-seppo-lehto-1.blogspot.com/
Tarkastele profiilia

--------------------------------------